Annonce
Østerbro

Vær med i det store parkeringslotteri

Har du også svært ved at finde en parkeringsplads, eller har du bare en god idé til at løse udfordringerne, så deltag i det store parkeringslotteri på Facebook, hvor Østerbro LIV efterlyser input vi kan sende videre til kommunen. Foto: Michael Paldan
At finde en parkeringsplads på Østerbro føles næsten som at vinde i lotteriet. Ofte tager det ØsterbroLIVs læsere helt op til en halv time at finde en ledig plads. I de næste uger vil lokale politikere svare på læsernes parkeringsspørgsmål, så deltag gerne selv i debatten på Facebook.

På Indre Østerbro og Ydre Østerbro har Københavns Kommune solgt 16.051 p-licenser, men der er kun 14.943 parkeringspladser. Altså inden en stor del af dem forsvinder til vejarbejde, byggeprojekter, EM, Pride og DHL-stafet. Kort sagt udspiller der sig hver dag, flere gange dagligt et sandt drama, når bilister om kap med hinanden skal forsøge at parkere bilen. Ofte langt fra deres hjem.

Få svar på dit spørgsmål

Østerbro LIV efterlyser derfor borgere, der har både gode og dårlige erfaringer med parkeringshelvedet på Østerbro. Vi samler kommentarerne fra Facebook op og vores hjemmeside Osterbroliv.dk sammen og lader de lokale politikere på skift trække et indspark eller to, som de bliver nødt til at forholde sig til.

Vi kalder det for det store parkeringslotteri, men man kan altså ikke vinde én eneste af de 640 millioner kroner, som Københavns Kommune får ind fra betalingsparkering og parkeringsafgifter

Vi kalder det for det store parkeringslotteri, men man kan altså ikke vinde én eneste af de 640 millioner kroner, som Københavns Kommune får ind fra betalingsparkering og parkeringsafgifter.

Og ligesom, når man spiller i lotteriet eller leder efter en parkeringsplads på Østerbro, kan man være uheldig, som at skulle svare på, hvorfor familier må undlade at få besøg på grund af den umulige parkeringssituation, eller heldig og få lov til at kommentere på drømme om underjordiske parkeringsanlæg, virksomheder, der deler ud af deres parkeringspladser efter lukketid og mange andre spændende input fra læserne.

Annonce
Spørg os

Kommunen: - Der bliver færre skraldespande, men bedre plads til skraldet

Annonce
Annonce
Annonce
Samfund

Kendt advokat afsløret: Fonde skal betale millionbeløb tilbage til kommunen

Sundhed

Christina er dagligt i kontakt med de lokale børn: - Jeg nyder hver dag at have klinik beliggende på Østerbro

Mad og drikke

Østerbro-firma udvider i kampen mod madspild

Spørg os

Hvor er lyset i lygtepælene ved legepladsen henne?

DEBAT

Lad os kæmpe for 50.000 mennesker i Parken

BYLIV

20.000 løbere skal gennem byen: Sådan påvirker det trafikken

Børneliv

Børnehave fejrer 150 år med præster og Mumitrolden

Østerbro

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Kultur

Alle er velkomne: Gadefest med kendt stand up-komiker

Miljø

Efter to coronaaflysninger: Skraldeuge for børn er tilbage

Ældre

Her kan ældre være aktive: Der er både billard, yoga og gode historier

Det store parkeringslotteri

Politiker rystet over Østerbrogade: Skriver til forvaltningen med det samme

Undervisning

Kunne ikke sætte borgmesterkandidat skakmat

Forsiden netop nu
Annonce