Annonce
Miljø

Spirer der drømme? Få hjælp til en grønnere gård, facade eller altan

Plantekasser er noget af det, som kan gøre en boligforening grønnere. Foto: Miljøpunkt Østerbro

Spirer der drømme hos dig, om at gøre din boligforening grønnere? Så kan du komme og få inspiration til, hvordan der kan blive mere grønt og komme mere biodiversitet hjemme hos dig og dine naboer, når Miljøpunkt Østerbro inviterer til gratis workshop torsdag 17. juni kl. 16.30 – 18.30.

Planteskolegartner og naturformidler Anne Tange, ansat i Københavns Skolehaver og tidligere i TagTomat, fortæller om grønne facader, grønne tage, bivenlige blomsterenge og frodige altaner, som interesserede med relativt få midler kan gå i gang med.

Det er også muligt at få konkret rådgivning tilpasset lige netop en bestemt gård eller facade. Medbring evt. skitser og fotos fra gårdrum, fortovshaver eller facader.

Annonce

Workshoppen holdes hos Danmarks Naturfredningsforening på Masnedøgade 20. Der vil være kaffe, te og lidt sødt til ganen til alle deltagere. Det er gratis at deltage, men da der er begrænsede pladser, er tilmelding først til mølle. Tilmelding til louise@miljopunkt-osterbro.dk.

Workshoppen er støttet af Østerbro Lokaludvalg og Københavns Kommunes nye pulje til borgerdrevne biodiversitetsprojekter.

Annonce
Annonce
Debat

Skarven forplumrer Sortedammen

Klumme

Når liv og død er større end fodbold

Forsiden netop nu
Annonce