Annonce
Det sker

Sommertilbud: Oplev byens street-art med kunstneren Rikke Severinsen til halv pris

Kunstneren Rikke Severinsen med sin nye Østerbro gadekunst malebog. Foto: PR
Har du en interesse for street-art, og er du nysgerrig på de mange gavlmalerier og tegninger der gemmer sig rundt omkring i byen?

ØsterbroLIV har sammen med kunstneren Rikke Severinsen udgivet endnu malebog, hvor motiverne illustrerer den gadekunst der findes rundt omkring på Østerbro. I den forbindelse afholdes der ikke én, men hele to byvandringer på Østerbro. Den ene foregår på cykel og den anden på gå-ben.

Den første byvandring løber af stablen søndag 1. august fra klokken 10-12, og foregår på cykel. Her vil Rikke føre an, og viser de "skjulte skatte" frem, der gemmer sig rundt omkring på Østerbros mange bygninger.

Start er ved Bopa Plads, lige ved Bopa galleri. Herefter går turen rundt på cykel, og slutter ved "Kaffe på hjul" ved Trianglen og indgangen til Fælledparken. Her vil du blive budt på en kaffe fra "Kaffe på hjul", sponsoreret af Østerbro lokaludvalg samt frugt sponsoreret fra Irma på Østerbrogade 162. Oven i det, får du også Østerbro malebogen, der ligeledes er sponsoreret af Østerbro lokaludvalg.

Annonce

Den guidede tur er en eksklusiv en af slagsen, med plads til maks 20 læsere. Hele arrangementet det får du for kun 100 kroner alt inklusivt - halv pris.

Street-art malebogen

Østerbro malebogen er den syvende i rækken, og indtil videre kan du købe street-art malebøger fra områderne Vesterbro, Nordvest, Sydhavnen, Valby, Nørrebro og Frederiksberg, som blandt andet kan købes hos Run for cover samt hos Galleri Bopa på Bopa Plads, Østerbro.


Jeg ønsker at give folk lysten til at farvelægge byen og samtidig få øjnene op for byens gadekunst og tidens tendenser

Rikke Severinsen


Rikke fik ideen til sin malebøger i 2019, hvor hun satte sig for at lave en malebog med byens graffiti og gadekunst til alle bydelene i København. Det er et alternativ til mandala-mønstre, som også er nyskabende og let at give sig i kast med.

- Jeg ønsker at give folk lysten til at farvelægge byen og samtidig få øjnene p for byens gadekunst og tiden tendenser inden for undergrundsmiljøet, siger Rikke Severinsen.

Vil du allerede nu reservere en malebog eller en plads på den guidede tur, kan du reservere hos Rikke Severinsen på mail: rikkems90@hotmail.com

Fremtidige byvandringer i København er at finde på Rikkes egen Facebookside - under begivenheder. Men sæt kryds i kalenderen allerede nu, hvis du vil med på byvandring til bens, som kommer til at foregå søndag 15. august i tidsrummet 10-12.

Derudover søger Rikke en lokal forhandler på Østerbro, der har lyst til at indgå i et samarbejde. Hvis det er dig, kan du kontakte hende på ovenstående mail.

Annonce
Miljø

Kommunen fører tilsyn: "H.C. Andersens træ" er spærret af

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Så er der ba(h)net vej: Kendt mode- og boligforretning flytter ind i historiske lokaler på Østerbrogade

112

Har fået nok af vanvidsbilister: Politiet tager nyt våben i brug

Navne

Bankdirektør: Østerbro har meget at byde på for en nordjyde som mig

Byens Bedste Liv

Det bugner med bagere i hovedstadens gader

Kultur

Regnbuefamlie i 1800-tallet: To kvinder adopterede fælles barn

112

Person reddet ud fra brand i natten

Østerbro

Torsdagens coronatal: Syv færre indlagt det seneste døgn

Debat

Tårnhøje boligblokke vil fjerne Svanemølleværkets majestætiske statement

Byliv

Har du en ide, der kan støtte byens erhvervsliv til jul? Så kan du nu søge julepuljen

112

Pas på! Samme tricktyv på spil - flere bestjålet midt i arbejdstiden

Østerbro

Beboer i appel til forældrene: Jeres børn udsætter sig for livsfare

Byliv

Aggressive måger skaber stor frustration: De vækker os om natten med deres gennemtrængende skrig

Forsiden netop nu
Annonce