Annonce
LEDER

Riv Parken ned og byg et parkeringshus i seks etager

Chefredaktør Jesper Gisli var i en fyldt Parken til FCK-FCM, og blev igen igen bekræftet i, at Parken er et elendigt stadion. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Nej, Parken i sin nuværende form bør ikke udvides til 50.000 tilskuere, som det diskuteres for tiden. Det efter min vurdering elendige fodboldstadion bør i stedet rives ned og erstattes af et tidssvarende, tilskuervenligt stadion med komfort og logistik, som svarer til behov anno 2021.

Nationalarenaen har ligget der siden 1911, og det, håber jeg, at den vil gøre i mange år endnu. Det er en uskik, som man har gjort flittigt i England, at rykke stadions ud på bøhlandet og stadigvæk kalde det for 'hjemmebane'. Danmarks nationalstadion skal selvfølgelig ligge i hovedstaden, og hvor det ligger nu. Sådan.

Så, byg ikke ud. Riv i stedet Parken ned, og byg et nyt flot stadion oven på seks underjordiske etager parkering. Så kan vi slå to fluer med ét smæk: Østerbros daglige trafikale parkeringsmareridt kan løses for en stor del i området, og på kamp- og koncertdage er der fine parkeringsforhold til mange flere end tilfældet er i dag

Jesper Gisli, chefredaktør

Men vi fortjener et langt bedre stadion, end det vi har nu. Det blev jeg endnu engang bekræftet i søndag aften, da jeg var i Parken for en sjælden gang at supportere byens hold sammen med min ældste søn og hans gode kammerat.

Annonce

Det er jo skrækkeligt, så dårligt og tæt man sidder, hvor bøvlet det er for en halv række af tilskuere, når nogen skal efter øl, for ikke at tale om de alt, alt for få og i øvrigt ringe udbud af mad og drikke, hvor kvalitet og pris på ingen måde følges ad. Og jeg kunne blive ved.

Det kan ikke nytte noget, at man skal være sponsor (som KøbenhavnLIV i øvrigt er) eller stående fan, før det er en ok oplevelse.

Jeg orkede i øvrigt ikke at gå tilbage til min plads med skubben og masen for at komme ind på mit sæde. Til knæ i nakken og kun lige plads til min størrelse 43 bag den venlige mand foran mig, efter jeg var nede og slå en streg efter 25 minutter af første halvleg. Så jeg fik de flinke stewards til at lukke mig ud og trillede hjem...

Så, byg ikke ud. Riv i stedet Parken ned og byg et nyt flot stadion oven på seks underjordiske etager parkering. Så kan vi slå to fluer med ét smæk: Østerbros daglige trafikale parkeringsmareridt kan for en stor del løses i området, og på kamp- og koncertdage er der fine parkeringsforhold til mange flere end tilfældet er i dag, for at sige det mildt.

I øvrigt stor ros til Sektion 12! Tillykke med de første 15 år, og det var en imponerende flot tifo, I lavede. Prikken over i'et var pyro i logoet. En skam I ikke fik meget retur fra banen. Men det er jo en anden snak.

Annonce
Corona

Kæmpe testcenter åbner igen: Nu også med vaccination

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Messerschmidt afviser Thulesen: Jeg kan godt blive formand

Sport

Michael Laudrup løber med hæderen: Kåret som det største danske sportsnavn i 125 år

Anklager kræver trecifret millionbøde til Dan-Bunkering og vil sende direktør i fængsel

Annonce