Annonce
Fra vores egen verden

Har du talt om dit LIV i dag?

André Bentsen (tv), Jesper Gisli (i midten) og Jeppe Helkov fra ØsterbroLIV og KøbenhavnLIV med priserne, der blev vundet til Ugeavisernes Efterårsseminar i Kolding. Foto: Angela Brink
ØsterbroLIV er med i fællesskabet og begejstringen lokalt, og det sættes der pris på - også uden for bydelen. Vær i dialog med os - også på Facebook.

Det er de små fællesskaber, som bærer os helskindet gennem kriserne, og det er i hverdagslivet, at optimismen, og nytænkningen blomstrer. Ikke på de bonede gulve langt fra almindelige mennesker med bankende hjerter og gode idéer.

Derfor har de lokale medier fra Ærø til Østerbro et helt særligt ansvar for at holde magten i skak og hånden under demokratiet, men også en helt unik mulighed for at skabe det liv og den begejstring, der sikrer fællesskabet og styrker det nære demokrati.

Ikke som ugeblade, aviser eller podcasts, men som dit helt eget medie, fordi alle gode samtaler starter med at lytte og fordi LIV og forandring - ikke er noget, vi skriver om, men noget vi skaber sammen, som da ØsterbroLIV sammen med helt almindelige mennesker prøvede kræfter med livet som hjemløs og skabte den debat, der er så nødvendig, hvis vi skal forandre vores egen verden – sammen!

Annonce

Vi hænger tre helt særlige priser op på væggen her ved Søerne, hvor de københavnske LIV-medier har til huse.

Lokaljournalistik i særklasse

Udover initiativet med at give udsatte og hjemløse en historisk stemme, er du som østerbroer lidt heldig, at manden bag Årets Nyhedshistorie, og Årets Ildsjæl blandt alle lokaljournalister i Danmark, hver dag går rundt og lytter, snakker og deltager aktivt i debatten, om lige netop de ting, der betyder noget for dig.

Sammen kan vi nå endnu længere ud med de nyheder og informationer, der betyder noget for vores lokale liv, som man ikke kan få nogle andre steder, og som næsten hver gang starter hos dig eller din nabo.

Om det er maden i din børnehave, antallet af parkeringspladser i din gade, eller måden vi passer på vores ældre på plejehjemmene, er noget du styrer – men kun hvis vi kan høre dig!

Derfor har vi brug for at være så tæt på dig, som overhovedet muligt, og vi har brug for, at du er så tæt på os, som overhovedet muligt.

Annonce

Mød os på Facebook

Vi håber, vi må være med til at styrke fællesskabet og skabe liv sammen med dig! Og vi vil blive vildt glade, hvis du gør det nemmere for os, ved at invitere dine venner og familier med indenfor i vores LIV-univers på Facebook og på vores hjemmeside: osterbroliv.dk

Sammen kan vi nå endnu længere ud med de nyheder og informationer, der betyder noget for vores lokale liv, som man ikke kan få nogle andre steder, og som næsten hver gang starter hos dig eller din nabo.

Der blev sat pris på LIV

Da Ugeavisernes Efterårsseminar i sidste uge blev holdt i Kolding, blev der uddelt tre fornemme priser i tilknytning til ØsterbroLIV og KøbenhavnLIV.

ØsterbroLIV vandt årets specialpris sammen med vores ni søsteraviser for vores omfattende hjemløseprojekt i foråret, hvor alle medier - deriblandt ØsterbroLIV - sendte en af vores læsere ud for at være hjemløs i tre dage for at sætte fokus på problemstillingen i anledning af avisen Hus Forbis 25 års jubilæum.

Derudover vandt redaktør på ØsterbroLIV André Bentsen prisen som årets ildsjæl for hans tidligere job, da han i foråret arrangerede et indsamlingsløb rundt om Damhussøen for at samle ind til Rødovre Lokal Nyt, der var ramt at coronanedlukningerne. Han løb selv over 60 kilometer til løbet.

Endelig vandt journalist Jeppe Helskov fra KøbenhavnLIV prisen for årets nyhedshistorie for en artikelserie om kritisable forhold til hjemmeplejen i Gribskov Kommune på sin tidligere arbejdsplads Ugeposten. KøbenhavnLIV er fælles redaktion for ØsterbroLIV og de øvrige ni LIV-hovedstadsmedier.

Annonce
Tegnefilm

Cirkelines far: Der manglede en indvandrermus i dansk tegnefilm

Annonce
Annonce
Annonce
Filmpremiere

Se Skyggen i mit øje før alle andre

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

Kommunalvalg

Hvorhen Østerbro? Spørg politikerne før du stemmer

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Kultur

Efterårsferie på lokalt museum: Omvisninger og højtlæsning med kendt forfatter

Kultur- og fritid

Fri for frispark: - Du skal være mere med- end modspiller, hvis du vil til debat om Østerbros kultur og fritid

Debat

K-kandidat: Nordhavn Naturpark på naturens præmisser

Kultur

Zoologisk Museum lukker for at genopstå i større skala

Navne

Frisør har jubilæum: Han har klippet Mike Tyson og alle de andre lokale kunder

Ventelister

Østerbro-læge rystet over ventetider til psykiatrisk hjælp

Mit Østerbro

Kendt skuespiller gik i stå midt på scenen: Nu hjælper han andre videre

Halloween

Kom til halloween ved Sortedams Sø og vind præmier til Superhelten

Forsiden netop nu
Annonce