Annonce
ARBEJDSLIV

Giv et arbejdsliv i nytårsgave: Hyr en person med handicap

Leck Lo-Eriksen er en af de tusinder personer med handicap, der drømmer om at bruge sine kompetencer og føre en forskel på arbejdsmarkedet. Kender du en person med handicap, der har brug for en ekstra hånd til at sparke døren ind til de lokale virksomheder, så skriv til os på andre@osterbroliv.dk eller ring på 31 12 26 10.  Foto: Olivia Loftlund
Danmark skriger på arbejdskraft. Alligevel står titusinder af arbejdsparate danskere i dag uden et job – fordi de har et handicap. Derfor håber vi nu, at du vil hjælpe med et jobmatch. Du behøver ikke eje en virksomhed. Alle kan hjælpe!

Vores nytårsforsæt for 2022 er derfor at hjælpe de mange virksomheder på Østerbro med at finde frem til det helt rigtige match og hjælpe personer med handicap med at sparke døren ind til arbejdsmarkedet.

Personer som Leck Lo-Eriksen, der brænder for at udnytte sine evner på en arbejdsplads.

- Det at have et arbejde giver en særlig livskvalitet. Det at få lov til at bruge sin kompetencer er noget helt specielt, men man får også lov til at give noget tilbage til det samfund, som man er en del af, siger Leck Lo-Eriksen.

Annonce

For selvom en person har autisme, sklerose, sidder i kørestol eller er blind, kan og vil mange, som ham, gerne bidrage til arbejdsmarkedet og gør det i stor stil allerede. Både på traditionelle vilkår, med støtte og fleksible løsninger, der løser virksomhedernes specifikke behov.

Deres historier kan du godt glæde dig til at læse i ØsterbroLIV, men hvis flere handicappede skal blive en del af fællesskaberne og bidrage til arbejdspladserne, kræver det, at flere virksomheder får øjnene op for deres kvalifikationer og de mange muligheder, der er for støtte og udvikling.

Det har vi brug for din hjælp til.

Sådan kan du hjælpe

Derfor håber vi, at DU vil hjælpe med at sprede budskabet om, at alle har ret til et arbejdsliv, og foreslå din lokale forretning, din arbejdsplads eller yndlingsbutik at hyre en person med handicap.

Hvis flere handicappede skal blive en del af fællesskaberne og bidrage til arbejdspladserne, kræver det, at flere virksomheder får øjnene op for deres kvalifikationer og de mange muligheder, der er for støtte og udvikling

Du kan måske også selv låne din Linkedin-profil eller Facebook-væg ud til en af vores naboer med handicap, der mangler et job. Det gør vi alle sammen her i LIV, og vi stopper ikke, før der er skrevet under på kontrakten.

Dét er et nytårsforsæt, der skaber liv, og vi håber, du vil være med.

Kender du en arbejdsparat person med handicap, der mangler hjælp til at banke på døren hos det lokale erhvervsliv, eller kender du til en virksomhed, der mangler fleksibel arbejdskraft, så tøv ikke med at kontakte os på telefonnummer 31 12 26 10 eller andre@osterbroliv.dk

Handicappede har lavere beskæftigelse

at næsten 700.000 danskere i alderen 16-64 år har et fysisk eller psykisk handicap. Det svarer til 21 procent af befolkningen.

at 313.000 ud af de 700.000 borgere har et større handicap.

at 58 procent af danskerne med handicap har et job.

at 37 procent af danskerne med større handicap har et job.

Til sammenligning er 84 procent af danskerne uden et handicap i arbejde.Annonce
Søerne

Derfor bygger de en bro i Sortedams Sø

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Oversvømmelser

Enormt underjordisk byggeri skal sikre byen mod oversvømmelse: Danmarks største tunnel kan rumme vand svarende til 15 gange Rundetårn

Nekrolog

Et stort træ er faldet: Svend Aage gjorde København grønnere og fik ting til at gro

efterlysning

Efterlyst kvinde fundet - politiet afblæser efterlysning

Penge

Har ikke åbnet sin PlayStation i otte år: Nu håber Christian fra Østerbro at få 22.000 kroner for den

Kronik: Hvorfor kan min datter ikke få dansk statsborgerskab på grund af en enkelt fejl?

Årets Østerbrobutik

Spisested blev Årets Østerbrobutik: Vi er så taknemmelige

Corona For abonnenter

Syge pædagoger tvinger institutioner i knæ: Nu tages drastiske midler i brug

Østerbro For abonnenter

København Ø: Pakhusvej 10 solgt for 5.900.000 kroner

Debat

Ambitiøst oplæg til 10-års plan for psykiatrien lover godt

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Det gode arbejdsliv

Socialborgmester: Virksomheder skal ansætte flere fleksjobbere og handicappede, hvis de vil samarbejde med Københavns Kommune

Det gode arbejdsliv

Mette Thiesen delte Thereses jobhåb: Nu vil hun fjerne  handicappolitikken fra kommunerne

Erhverv

Selskabet bag Parken overvejer at sælge nationalarenaen

Annonce