Annonce
Byens Bedste LIV

Skal du have drinks med vennerne? Hoteller inviterer københavnerne indenfor

Zoku Copenhagen Hotel åbnede i starten af maj og henvender sig til digitale nomader, freelancere og remote workers. Her er lagt op til kreativt arbejde, socialt samvær og rooftop events som hovedstadens andre beboere også gerne må tage del i. Foto: Sine Bindslev Caspersen.
Nye venner, rooftop bar og kreativ leg med Lego er, hvad du kan forvente når du gæster Hotel Zoku Copenhagen, som for nylig åbnede på Amager, og som også inviterer lokale indenfor.

GUIDE: Når vi skal på ud at spise eller have en drink med vennerne, er det måske ikke hovedstadens hoteller, som er den første indskydelse. Men byens hoteller inviterer i højere og højere grad også københavnerne indenfor.

Det er det forholdsvis nyåbnede Hotel Zoku Copenhagen på Amagerfælledvej 108 på Amager et eksempel på.

Alle er nemlig velkomne til at anvende fællesområderne til arbejde, bestille mad fra restauranten eller benytte den store tagterrasse, som er fyldt med planter, små bassiner, hængekøjer og kulørte lamper.

Annonce

- Vi vil gerne lære danskerne, at det er okay at hænge ud på et hotel og at vores rooftop og arbejdsrum er tilgængeligt for alle, fortæller Jimmi Mortensen fra Zoku Copenhagen.

For at tiltrække flere af byens borgere til hotellets øverste etage, har Zoku en fyldt eventkalender med gin-torsdage, kitchen take overs med udefrakommende lokale kokke, rooftop jazz session og yoga-brunch.

Et hjem uden for hjemmet

Zoku Copenhagen har ingen officiel reception, men derimod en stor stue og kreativt arbejdsrum med kaffe- og cocktail bar, som ligger op til socialt samvær og samtaler. Og da jeg ankommer til Zoku, møder jeg som det første en smilende fyr i blå skjorte, der tiltaler mig med venskabelig jargon.

Zoku er det japanske ord for familie, stamme eller klan, hvilket forklarer den venlige og familiære velkomst fra én af Zokus personlige sidekicks. En 'sidekick' er dine ven og hjælpende hånd under et ophold hos Zoku, og erstatter den velkendte receptionisten med professionel distance.

Hotellet er en del af en hollandsk hotelkæde, hvis koncept kaldes 'home away from home'. Her er tale om en hjemme-kontorhybrid målrettet digitale nomader, freelancere og remote workers, der gør det nemmere for forretningsrejsende at bo og arbejde globalt.

Zoku Copenhagen er udviklet i samarbejde med tegnestuen Concrete, og derfor er fællesområdet og mødelokalerne på øverste etage indrettet kreativt og legende med Post-it’s, farverige tuscher og Lego klodser til fri afbenyttelse, så fantasien frit kan flyde.

Annonce
Spørg os

Kommunen: - Der bliver færre skraldespande, men bedre plads til skraldet

Annonce
Annonce
Annonce
Samfund

Kendt advokat afsløret: Fonde skal betale millionbeløb tilbage til kommunen

Sundhed

Christina er dagligt i kontakt med de lokale børn: - Jeg nyder hver dag at have klinik beliggende på Østerbro

Mad og drikke

Østerbro-firma udvider i kampen mod madspild

Spørg os

Hvor er lyset i lygtepælene ved legepladsen henne?

DEBAT

Lad os kæmpe for 50.000 mennesker i Parken

BYLIV

20.000 løbere skal gennem byen: Sådan påvirker det trafikken

Børneliv

Børnehave fejrer 150 år med præster og Mumitrolden

Østerbro

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Kultur

Alle er velkomne: Gadefest med kendt stand up-komiker

Miljø

Efter to coronaaflysninger: Skraldeuge for børn er tilbage

Ældre

Her kan ældre være aktive: Der er både billard, yoga og gode historier

Det store parkeringslotteri

Politiker rystet over Østerbrogade: Skriver til forvaltningen med det samme

Undervisning

Kunne ikke sætte borgmesterkandidat skakmat

Forsiden netop nu
Annonce