Annonce
Ny butik

Bahne puster nyt liv i gammel biograf

Fremmødet var så stort, da Bahne åbnede torsdag på Østerbro, at butikschefen selv måtte om bag disken flere gange. Til gengæld blev der hele tiden vist film på bagvæggen af den gamle biograf og Gorm serverede mad. Foto: André Bentsen
Ny Bahne satser på nye brands og exceptionelt design, men først og fremmest på Østerbro-ånden, hvor butikkerne lokker gæster til ved at konkurrere med hinanden på en god måde, og naboerne handler lokalt for at sikre liv og samhørighed.

Du skal have noget på både hylder og hjerte, hvis du skal fylde den historiske bygning på Østerbrogade lige over for Trianglen ud, og det har Bahne.

- Det er et hjertebarn og vi er dybt taknemmelige for det her unikke rum, som vi har favnet  på en måde, som mange fra Østerbro vil være glade for, siger Maiken Lehmann.

Hun er butikschef i Bahne, der for første gang lyste op i vintermørket onsdag eftermiddag.

Annonce

Gammel biograf

Det har bygningen gjort før.

Min erfaring er, at dem, der bruger Østerbro, de bruger det, alle de steder de kan. De støtter nærmiljøet og hinanden, så den loyalitet håber vi at blive en del af.

Maiken Lehmann, butikschef

- Vi har prøvet at tage den historie, bygningen rummer, med ind i vores møde med kunderne. Det er en gammel biograf, og derfor har vi skabt film på et lærred, hvor man kan se kampagner og tips fra leverandørerne, sådan så der hele tiden er en forestilling, siger Maiken Lehmann og fortsætter:

- Så kan man også se hele vores univers. Fronten af butikken skal også forandres hele tiden, og vi kan vise nogle af de fantastiske welnessting frem, som vi har i kælderen.

Hun kalder selv butikken for en Bahne Version 3.

- Der er andre farver og indretning, så vores designere har valgt at løfte det til et helt andet niveau. Det afspejles også i vores sortiment, hvor vi har mange nye brands, som man ikke kan finde andre steder, når hun at sige inden hun skal om til Gorm på den anden side af disken, der i dagens anledning er fyldt med forskellig slags pizza til receptionsgæsterne.

Fremmødet var så stort, da Bahne åbnede torsdag på Østerbro, at butikschefen selv måtte om bag disken flere gange. Til gengæld blev der hele tiden vist film på bagvæggen af den gamle biograf og Gorm serverede mad. Foto: André Bentsen
Annonce

Støtter nærmiljøet

Og sådan håber Maiken, at fremtiden bliver. At forskellige handelsdrivende kan gå sammen om at tilbyde noget ekstra til området.

- Vi åbner her på Østerbro fordi, vi rigtig gerne vil det her med handelsliv og åbne facader, hvor man er sammen om at skabe konkurrence og gøre sig umage i et område. Uanset, om man bare lige skal have en gave eller finde noget til sig selv, som man mangler, skal det være en oplevelse at besøge butikkerne, siger hun og afslutter:

- Min erfaring er, at dem, der bruger Østerbro, de bruger det, alle de steder de kan. De støtter nærmiljøet og hinanden, så den loyalitet håber vi at blive en del af.

Fremmødet var så stort, da Bahne åbnede torsdag på Østerbro, at butikschefen selv måtte om bag disken flere gange. Til gengæld blev der hele tiden vist film på bagvæggen af den gamle biograf og Gorm serverede mad. Foto: André BentsenAnnonce
Søerne

Derfor bygger de en bro i Sortedams Sø

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Penge

Har ikke åbnet sin PlayStation i otte år: Nu håber Christian fra Østerbro at få 22.000 kroner for den

Årets Østerbrobutik

Spisested blev Årets Østerbrobutik: Vi er så taknemmelige

Erhverv

Selskabet bag Parken overvejer at sælge nationalarenaen

Kronik: Hvorfor kan min datter ikke få dansk statsborgerskab på grund af en enkelt fejl?

Erhverv

Nu er Kasper Würtz' sejr over Christian Bitz endelig i hus: - Den her afgørelse er næsten vigtigere end selve dommen

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Annonce