Annonce
Børneliv

Østerbros børn tør: Sig vov til din angst med heltetræning, teater og nedbrydelse af tabuer

Små og store børn kan kaste sig ud og turde forskelligt. Foto: Kultur Ø

Et nyt koncept 'Østerbro Tør' sætter fokus på angst og mod gennem børne- og ungekultur, lyder det fra Kultur Ø, som er de kommunale kulturinstitutioner på Østerbro, der samarbejder med blandt andet teater- og idrætslivet.

I de næste par måneder vil aktører som bibliotekerne, Teater Hund, Boldklubben Skjold, Kildevæld Kulturcenter, Østerbro Idræt og Krudttønden prøve at forstå modet gennem blandt andet skoleforløb, heltetræning, filosofisaloner, involverende teater, insektworkshops, foredrag og menneskebøger.

- Det kan være svært at forstå eller sætte ord på følelser som for eksempel angst, eller hvad man er bange for, og her kan kulturen være en hjælpende hånd, fordi vi kan føle os spejlet eller forstået af det vi ser, hører eller mærker. Nedlukninger og restriktioner kan skabe utryghed og angst, og med 'Østerbro Tør' byder vi børn og unge tilbage i kultur- og foreningslivet og åbner bydelen op.  Nogle børn forbinder det at være modig med at turde kravle højt op i et træ. For andre handler det om at turde stå ved sig selv, lyder det fra Emilie Bernt Haag, kultur- og projektkoordinator i Kultur Ø

Hele programmet kan findes på: Østerbro Tør

Indsatsen er støttet af Østerbro Lokaludvalg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce