Annoncørbetalt indhold

Få gang i den nye virksomhed med et lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er en stor ting at starte egen virksomhed, men det har også store udgifter, når man starter helt fra bunden. Der skal eksempelvis købes udstyr, lager, kontor, og varer eller materialer, og alt sammen, før man har tjent nogle penge på virksomheden. Nogle har mulighed for selv at lægge penge i virksomheden, men har man ikke muligheden for det, kan man i stedet låne penge til at starte det hele op.


Annonce

Firmalån er specifikt rettet mod virksomheder

Når man låner til en virksomhed, tegner man et firmalån. Det er særligt øremærket til at bruges til et firma, og der er faktisk flere forskellige muligheder for, hvordan man kan tage sådan et lån. Man kan eksempelvis starte med at kigge på en oversigt over firmalån for at finde den aftale, der passer bedst til den virksomhed, man vil starte op.

Det er dog vigtigt at påpege, at firmalån kan tages på to måder. Den ene er et privatlån til firma - altså, at en person optager lånet, og dermed er det dennes privatøkonomi, der er bestemmende for, om man kan få et lån eller ej; og den anden er et erhverslån, hvor det er firmaet, der står som låner og dermed hæfter for gælden. Det kræver dog et CVR-nummer, og hæftelsen ligner langt hen ad vejen den ved det private lån.


Fordele og ulemper ved at tage et lån til opstart af virksomhed

En af fordelene ved at tage et lån til opstart af virksomhed er, at man har mulighed for at få en bedre start. Dette skyldes, at man med et lån har mulighed for at investere i bedre udstyr eller produkter, hvilket kan give en bedre start på virksomheden.

En ulempe er dog, at man pludselig har et større økonomisk ansvar, når man tager et lån til opstart af virksomheden. Dette skyldes, at man typisk skal betale et højere rentetal på sit lån, og derfor kan det være svært at få virksomheden til at køre rundt økonomisk set.


Kan alle få et lån til opstart af virksomhed?

Ikke alle kan få et lån til opstart af virksomhed. Der er stor forskel på, hvor let det er at få et lån til opstart af virksomhed. Det afhænger blandt andet af, og hvilken type virksomhed man gerne vil starte. Derudover skal man også kunne fremvise en fornuftig forretningsplan for sin virksomhed, som viser, at der er en realistisk chance for at få virksomheden til at løbe rundt med overskud, og er der tale om et personligt lån, skal man have privatøkonomien i orden. Sidder du derfor med adskillige lån i forvejen, kunne du eksempelvis spare på dine lån med et samlelån.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.